Sorbact® hoitaa eläinten haavat. Täysin luonnollisesti.

Eläimillä haavat johtuvat useimmiten traumasta, esim. kissa- tai koiratappeluista, liikenneonnettomuuksista tai laitumella syntyvistä vahingoista. Yhteistä niille on, että ne syntyvät usein likaisessa ympäristössä. Jotta haava paranisi mahdollisimman hyvin, bakteerien kasvun on pysyttävä aisoissa. Sorbact®-sidoksen ainutlaatuinen pinta hyödyntää täysin luonnollista prosessia, joka sitoo bakteereja ja sieniä päästämättä kemiallisesti aktiivisia aineita haavaan.

Eläinten haavanhoitotuotteet

Eläinlääkärinä käytettävissäsi on koko Sorbact® -sidosvalikoima mm. hevosille, kissoille ja koirille.

Näytä tuotteet

Apteekkivalikoima

Eläintenomistajille on saatavilla oma Sorbact® -valikoima apteekista. Eläinten haavanhoitoon tarkoitettuja tuotteita voi myös tilata verkosta valikoitujen jälleenmyyjien kautta.

Näytä tuotteet

Näin Sorbact® toimii

Sorbact®-sidoksella voi hoitaa monen eri tyyppisiä mm. hevosten, koirien ja kissojen haavoja. Ainutlaatuisen bakteereja sitovan pintansa ansiosta Sorbact® soveltuu erinomaisesti myös eläimille, joiden elinympäristössä haavaan tarttuu helposti likaa ja infektioriski on sen vuoksi suuri. Tapauskuvauksista näet, kuinka Sorbact® -sidoksia käytetään eläinten haavojen hoidossa ja kuinka haavat paranevat.

Siirry tapauskuvauksiin
djurikoner