Miksi Sorbact®?

Aivan kuin tavallinen laastari tai sidos. Mutta kuitenkin täysin ainutlaatuinen.

Sorbact® toimii samalla tavalla kuin tavallinen laastari tai sidos. Sen bakteereja sitovat ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin täysin ainutlaatuisen. Sorbact®-pinta hyödyntää täysin luonnollista prosessia, joka sitoo bakteereja. Tämä tekee Sorbact®-sidoksesta erityisen sopivan tilanteisiin, joissa haavan tulehdusriski on lisääntynyt.

Näin se toimii

Kun olet kiinnittänyt Sorbact®-sidoksen haavan päälle ja sen ainutlaatuinen pinta on haavan pintaa vasten, käynnistyy prosessi, jossa bakteerit ja sienet tarttuvat sidoksen pintaan.

Bakteerit tarttuvat pintaan
Haavassa olevat bakteerit ja sienet tarttuvat Sorbact®-pintaan. Haavan paraneminen helpottuu ja tulehdusriski pienenee, kun bakteerit ja sienet vähenevät haavasta.

Bakteerit seuraavat mukana, kun sidos vaihdetaan
Sidoksen vaihdossa poistuvat mikro-organismit eli bakteerit ja sienet, jotka ovat tarttuneet erityiseen Sorbact®-pintaan. Täysin luonnollisesti, päästämättä mitään kemiallisesti aktiivisia aineita haavaan.

Sorbact® kaikentyyppisiin haavoihin kaikissa vaiheissa

Sorbact®-sidoksia voidaan käyttää kuivissa ja erittävissä, pinnallisissa ja syvissä, niin suurissa kuin pienissäkin haavoissa. Sorbact®-sidoksesta ei erity haavaan lääkeaineita. Sen vuoksi sitä voidaan käyttää alusta asti infektioiden ehkäisyyn. Sidosta voidaan käyttää myös jo infektoituneiden haavojen mikro-organismien vähentämiseen lyhyt- tai pitkäaikaishoidossa.

Mille eläimille Sorbact® sopii?

Sorbact®-sidoksella voi hoitaa monen eri tyyppisiä hevosten, koirien ja kissojen haavoja. Ainutlaatuisen bakteereja sitovan pintansa ansiosta Sorbact® soveltuu erinomaisesti myös eläimille, joiden elinympäristössä haavaan tarttuu helposti likaa ja infektioriski on sen vuoksi suuri.