Tietoja ABIGO Medicalista

ABIGO Medical AB on ruotsalainen lääkeyritys, joka omistaa, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä ja lääkintäteknisiä tuotteita.

Tärkeimmät lääkintäteknisten tuotteiden alueet ovat edistynyt haavanhoito, korva-, nenä-, kurkkutaudit (KNK) sekä ravinto. Yrityksen perustivat vuonna 1989 kaksi veljestä, Jan G. Smith ja Leif Smith, jotka ovat edelleen aktiivisesti mukana ABIGON toiminnassa.

Tämä tarkoittaa joustavuutta ja lyhyitä päätöksentekoprosesseja ja paljon mahdollisuuksia positiiviseen pitkän aikavälin laajentamiseen. Aktiivinen tutkimus- ja tuotekehitysohjelma valituilla erikoisalueilla luo jännittäviä kasvumahdollisuuksia ja on johtanut useisiin kansainvälisiin patenttihakemuksiin. Ainutlaatuiset, patentoidut itse kehitetyt tuotteet, joilla on kansainvälistä potentiaalia kapeilla erikoisalan markkinoilla, ovat osa ABIGON liiketoimintafilosofiaa.

Antibioottiresistenssi on globaali ongelma, joka on vaikeutunut useille lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien kehittymisen vuoksi. Joissakin tapauksissa lääkärit ovat lääketieteellisen ongelman edessä, kun he eivät voi määrätä tehokasta hoitoa. Nämä tilanteet edellyttävät uusia ja toisenlaisia keinoja infektioiden ja

niiden vaikutusten hoitoon, joka on tärkeä alue ABIGON tuotekehitysohjelmassa. Tuotekehitykseemme kuuluu uniikkeja ratkaisuja, joissa hyödynnetään luonnon prosessien ja fysikaalisen vuorovaikutuksen tietämystä ja joissa ei tarvita kemiallisia aineita tai kirurgisia toimenpiteitä. Pyrimme olemaan kansainvälinen johtava toimittaja tällä alueella.

Yritys suuntautuu kansainvälisille markkinoille toimittaen tuotteita noin 60 maahan omien myyntiorganisaatioiden ja yhteistyökumppanien avulla.
ABIGON tanskalainen tytäryhtiö, ABIGO Pharma A/S, markkinoi Tanskassa menestyksellä ABIGON tuotteita ja laajaa valikoimaa muita sekä omia että lisensoituja omahoitotuotteita. ABIGO Pharman tuotteita myös viedään moniin maihin. Lue lisää abigo.fi-sivustolta